08/12/2019
  Kapellen

Trimsalon Furry Friends

Voor een echte verwenbeurt van uw hond kan je met een gerust hart terecht bij Furry Friends.

Alle honden zijn bij ons welkom, rashonden of geen rashonden, groot en klein, jong en oud.

Evi vangt jouw hartendiefje met liefde op; ze komen terecht in een kleinschalig trimsalon aan huis, waar de honden haar persoonlijke aandacht krijgen. Om de stress te minimaliseren zullen de honden elkaar nooit kruisen.

Ook is er gedacht aan het comfort van uw huisdier: het bad en de trimtafel kunnen elektrisch versteld worden. Hierdoor is de veiligheid gegarandeerd en kan zelfs de iets oudere hond zonder problemen bij ons terecht.

Wij zijn makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer bent u met bus 720 maar enkele meters van ons verwijderd (afstappen halte “Pelgrimstraat”). Er is steeds parkeerplaats voor de baasjes die met de auto komen.

Hebt u geen tijd om uw lieverd te wassen, wilt u een volledige trimbeurt voor je hond, zijn er extra’s die u wenst, zoals ontvlooïng, nagels knippen of wilt u graag een extra vachtverzorging voor een gezonde vacht… hiervoor kan u allemaal bij ons terecht!

De honden worden getrimd volgens rasstandaard of volgens de wens van het baasje.

Prijs

Prijs overeen te komen
zoekertjes - nieuw - tweedehands - acties - promoties - evenementen - nieuws - auto - immo - jobs - vacatures - adverteren - reclame - informatie - openingsuren